> nieuws

Nieuws

 
8 september 2021

doopsgezind Rottevalle

TWEEMAAL "DOPERS  CAFÉ"
Dit najaar is er in de Doopsgezinde kerk op de zondagmiddag nog tweemaal een "Dopers Café". Allerlei onderwerpen komen aan de orde.

De eerste keer is op zondag 26 september a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. Het gespreksonderwerp is dan "Sûne ierde..... sûne minsken".
Hoe gaan wij om met de aarde, hoe leven we met elkaar op deze wereld. Vragen over de omgang met de aarde dienen zich in toenemende mate aan. Wetenschappers luiden de noodklok over het opwarmende klimaat en de achteruitgang van ons natuurlijk leefmilieu. Is het tij nog te keren en de belangrijkste vraag is: Hoe staan wij erin en wat kunnen wij doen. Gelukkig zijn er ook veel hoopgevende initiatieven zoals lokale voedselvoorziening (Herenboerprojecten, voedselbossen, duurzame landbouw, biodiversiteit, enz). In ons "Dopers Café" van zondag 26 september a.s. gaan we dus samen in gesprek over het onderwerp "Sûne ierde..... sûne minsken" en mogelijkheden verkennen.
Iedereen is van harte welkom. We houden rekening met de coronaregels.
En...... er is ook nog een hapje en een drankje!

Zondag 21 november a.s. is het tweede "Dopers Café", zelfde tijd, zelfde locatie. Het gespreksonderwerp is dan: "Verborgen verleiders".
Waardoor laten we ons leiden,waar verzetten we ons tegen?
Denkt en praat u met ons mee?


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Drachten-Ureterp
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl