> nieuws

Nieuws

 
13 mei 2019

bericht van de WereldWinkel Oudeweg 4

In 2002 is de producent Artisans op Bali begonnen met het maken van metalen wandversieringen in allerlei figuren, kleuren en maten. De mannen zijn in dit bedrijf verantwoordelijk voor het begin van de productie. Zij snijden het materiaal, lassen en solderen allerlei stukken aan elkaar zodat het gewenste ontwerp ontstaat. De vrouwen zijn verantwoordelijk voor de afwerking. Zij schuren het metaal en beschilderen de producten in de gewenste kleuren.
De producent van deze metalen wanddecoraties, bevindt zich in een minder ontwikkeld gebied. Doordat importeur Sarana samenwerkt met hen en helpt bij het ontwikkelen van nieuwe designs,worden de toekomstkansen van deze producent verbeterd. Inmiddels werken er al veertig 40 mensen bij dit bedrijf waarvan de helft vrouw is. Door de jaren heen weet Bali zich steeds meer te ontwikkelen en gaat het met de economie de goede kant op.
In de maand mei geeft Wereldwinkel Drachten 25% korting op deze wanddecoraties.
In de maand juni krijgt u 20% korting op tassen en rieten manden. En in de maanden juli en augustus is het de tijd van opruiming.

Wereldwinkel Drachten 
Oudeweg 4

info@wereldwinkeldrachten.nl


Terug
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Drachten-Ureterp
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2019 Doopsgezind.nl